De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

vineri, 21 ianuarie 2011

Dezamagire.Singuratate.


Am devenit o straina.o straina fata de lume,de parinti,de prieteni...o straina chiar si fata de mine.Nu am crezut vrodata ca o sa mai ajung iar in aceasta stare...in starea aia in care orice ai face nu te poti oprii din plans. Nu poti! nu vrei ! lacrimile sunt singura consolare.amintirile au ramas singurele care te mai pot face sa zambesti putin....


Sunt nervoasa. singura. dezamagita.cu inima in mii de bucati...si asta din cauza cui ? nu stiu...as vrea sa cred ca e doar vina lor. vina a celor care m-au judecat si care m-au calcat in picioare. vina a celor care m-au dezamagit,fiintele dragi in care aveam incredere oarba ...si care m-au lasat balta.Toti!!! toti mi-ati demonstrat ca imi e mai bine singura-singurica.. doar eu ! sa contez doar eu. ati vrut toti,atat de mult, sa ma schimb...si uite acum am facut.o. Sunt rece...iar in suflet am doar reprosuri pentru voi....reprosuri pentru ca mi-ati luat sufletul si v-ati jucat cum ati vrut cu el.iar acum cea mai ramas ? nu a mai ramas nimic... sunt goala.o forma abisala si nimic mai mult...Cand plangi seri la rand pana numai ai lacrimi....cand tremuri de toata durerea care o simti atat in interior cat si in exterior...cand numai ai pe nimeni.. atunci... ce-ti mai ramane de facut ? iti vine sa pleci...sa mori...sa te duci dracu.. Dar nu ! nici macar asta nu ai curaj sa faci. Dar nu iti pasa. defapt numai ai de ce sa iti pese. numai ai nimic in jurul tau...numai ai nimic in sufletul tau.


Ma simt un nimic...o fantoma in propriul meu corp..care nici el numai e capabil de ceva.... propriul meu corp ma reneaga...picioarele nu-mi mai rezista.inima ma inteapa.capul imi bubuie de durere....iar ochii,parca nici numai vad.numai vor sa vada nimic.Nu vor sa vada oameni.Urechile nu vor sa auda scuze,pareri de rau,lacrimi,saruturi.....iar mainile....mainile nu vor sa mai simta nimic. Timpul m-a transformat intr-un robot.iar acum imi da eroare....numai functionez asa cum trebuie.numai functionez deloc... Nu mai stiu nici cine sunt,ce vreau,ce simt....nimic. numai vreau sa stiu nimic.


Disperati,ati distrus totul in jurul vostru....!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu