Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Poveste de viata. Inspirat din caz real ^^





For Marinutsa



-from Andreea,with love !

A inceput totul pe neasteptate, o poveste de dragoste ce ramanea ascunsa in destin si nimeni nu stia ce va urma. La inceput pentru amandoi a fost doar o joaca,pentru el o relatie ca oricare alta,pentru ea o relatie din plictiseala. S-a terminat repede la fel cum a inceput.

Peste ceva timp,povestea a inceput din nou,ca un scenariu dintr-un film.Au tinut relatia lor ascunsa,protejand sentimentele ce abia se nasteau in ei.Dar,nimeni nu si-a imaginat ce va urma. In egoismul ei, l-a vrut macar pentru o seara,o seara si apoi totul va continua ca si pana acum. Si l-a avut,i s-a daruit lui pentru prima data inconstienta de sentimentele ce se nasteau in ea,si negandu-le.

Au urmat apoi multe alte seri in care ei se intalneau chiar si dupa ce povestea lor s-a aflat. Ea era a lui,doar a lui, din vina lui. Fericirea ei era alimentata doar de el,mesajele lui erau cauza zambetului ei.

El:"Singura-n in pat? vin si eu daca iti place compania mea."

Ea:"ce dor imi e..."

El:"vor mai fi nopti"

Ea:"abia astept"

El:"te vreau zi de zi! mi-e dor sa-ti aud respiratia la ureche "

Ea:"stiu,tu imi faci ziua mai frumoasa"

El:"vrei sa spui ca sunt doza ta de fericire?"

Ea:"chiar mai mult de atat"

El:"vi la mine maine,sa ne punem zambetul pe fata"

Si astfel a urmat inca o seara de dragoste intre cei doi. O seara de decembrie,de soapte si palpitari discrete.Inca o doza de fericire pentru amandoi.

El:"ce imi miroase perna a parfumul tau, sa mi-o "imparfumezi" mai des. Noapte buna,te iubesc ."

Asa a durat un basm de 2 luni in secret,dupa care inca 3 luni in care stiau foarte putini. Ea a schimbat multi baietii in lunile astea,dar pe el l-a pastrat mereu.Nu si-au imaginat ca o aventura de-o noapte,se va transforma in one-life stand.Fugeau astfel amandoi de sentimente. Era mai usor pentru el sa iubeasca mai multe femei,decat una singura.Dar a ajuns sa il iubeasca doar pe el.

Mai erau doua zile pana la Revelion,cand el a invitat-o la o petrecere.In seara aia,ea a plans de fericire din cauza lui,pentru prima data cand pe neasteptate el a dat semne de impacare oficiala.

Ea:"adica vrei sa ne impacam?"

El:"cam asa ceva..."

Ea:"de ce ?"

El:"eh ..te iubesc "

Era prima data cand el a spus un "te iubesc" sincer,iar ecoul acelui "te iubesc" era chiar ea.

Au trecut in noul an tot impreuna,ea fericita...iar el implinit. Dar dupa cateva saptamani,au urmat nopti intregi de lacrimi si indiferenta din partea lui.

Cu durere,ea si-a calcat pe inima si pe sentimente pentru a spune un "adio" fortat de indifenta. El nu era genul iubaret si ii spusese asta de la inceput,l-a acceptat asa cum e...dar in sinea ei ea vroia sa-l schimbe.

El:"ti-am mai spus nu sunt eu genul ala de iubaret"

Ea:"e atat de greu sa numai am loc in sufletul tau..."

El:"numai merge asa,durerea ta va trece."

Ea:"uite daca vrei nu ne mai vedem,tu crezi ca se poate termina totul asa,de parca nimic nu s-ar fi intamplat intre noi,tu chiar crezi ca daca iti propui sa uiti,tu chiar uiti? Atunci nu o sa ne mai vedem,nu o sa ne mai vedem niciodata..."

El:"de ce sa nu te vad? vreau sa te vad!"

Ea:"te iubesc"

El:" e pula : "

Se pare ca la sfarsit pentru el ,ea a fost ,doar o placere for fun !

Un comentariu: