Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

miercuri, 17 martie 2010

ultima seara !



11 martie !

Ziua care imi va ramane memorata in mine,pentru totdeauna. Acum 4 luni,in aceasi zi credeam ca totul luase sfarsit,povestea noastra o credeam incheiata.
Eram la scoala,vesnicele ore de joi,mult prea lungi si mult prea plictisitoare.Vorbeam cu el prin mesaje. L-am intrebat daca vine la mine in seara aia. A acceptat,a zis ca vine, ca ne vom vedea.Imi era dor de el,si aveam sansa de a fi iar cu el,ca atunci cand totul era bine,aveam sansa de a imparti acelasi pat cu el ca in trecut.
M-am grabit sa ajung mai repede acasa.Ma sunat cand era pe drum,si deja simteam fluturi in stomac,si inima mea o luase razna.
-Am ajuns! Ce interfon ai ?
- 111 !

A uitat! Normal trecusera 4 luni,de cand numai venise la mine… A intrat in casa,ma pupat p obraz si s.a asezat pe pat. Adoram sa il vad acolo,pe patul meu...teritoriul lui. Mi-am aprins o tigara si m-am asezat langa el..il priveam,ii analizam fiecare miscare,miscarea mainilor,a buzele,a genelor. Il veneram pur si simplu...
-Vrei sa vorbim ?
-Da ...cum vrei tu
-Uite am citit niste chestii,ti-am citit blogu. Nu credeam ca mai ti la mine. Dar te vad ca pe o prietena acum. Si in plus,vreau un timp singur,fara obligatii. Nu stiu daca dupa timpul asta o sa fie altfel.
- ....
- E adevarat ?
- ce?
-Ca mai ti la mine...
-da,te iubesc mult mai mult decat inainte.
-O sa ma gandesc la asta.

M-a privit in ochi.rosisem. ma luat in brate,ma strans tare. M-a privit iar si ma pupat p gura.m-am uitat la el...imi daduse toate sentimentele peste cap..m-am abtinut sa nu plang,nu vroiam sa stric ceva.
Am continuat sa vorbim. Ne-am pus in pat si ne-am uitat la un film. Eram fericita. Era acolo,langa mine! Ii puneam mirosi parfumul,care ma inebunea de atatea ori. Radeam,glumeam,ma gadila,ma ciupea-candva adora sa faca asta. Ma muscat de obraz.
-auu ! ma doare.
Ma pupat acolo unde ma muscase. – A trecut? – Nu ! ma sarutat. Wai ! era mai bine decat inainte.il simteam al meu,aproape de mine,la fel ca la inceput.
-Acum a trecut? M-am uitat la el ...zambea
-nu! (am raspuns vrajita)
m-a sarutat iar . – Acum ? – Nu! ...si am ras.ma sarutat iar si iar. defapt durerea muscaturi trecuse de mult.dar profitam de el. Ma strans tare in brate,si mi-as fi dorit sa stam asa o eternitate,sa numai imi dea drumul. Stateam asa de aproape incat i-am respirat aerul. Am continuat sa ne uitam la televizor,dar de data asta ma tinea in brate.
Ne-am jucat in continuare...ne sarutam,ne tineam in brate. Ma strangea atat de tare in brate,incat ma contopeam perfect cu el. Era atat de atent si de tandru,era el..cel pe care il iubeam. Ma mangaia usor pe spate,ma saruta pe gat si simteam cu ardeam atat de intens pe dinauntru...atat de intens incat pielea imi transpirase.
M-a dezbracat usor,iar totul a decurs precum un vis.Eram a lui ,era al meu. Si nu imi doream decat sa numai ne despartim vrodata,sa opresc timpul in loc,sa nu-l pierd niciodata. Sa il tin mereu in bratele mele. A fost incredibil,m-am simtit cum nu m-am simtit vrodata. Am tremurat in bratele lui,era minunat...inca un motiv pentru al iubi si mai mult.
-Fumam o tigare? m-a intrebat cand stateam goala in bratele lui.
-da.
Si.a aprins o tigare iar eu m-am imbracat in tricoul lui. Hmm..ce senzatie. Mi-am aprins si eu asa numita tigarea de dupa. Un adevarat afrodiziac. Te priveam prin fumul de tigara,erai asa de frumos,asa de fericita eram eu stand langa tine. Nici nu-ti imaginezi. Te-ai pus in pat iar eu imbracata in tricoul tau,m-am asezat cu capul pe pieptul tau,era asa de bine in bratele tale. Am adormit in bratele tale...iubindu-te.
A doua zi dimineata,pentru o secunda am crezut ca visasem. Un alt vis tampit de.al meu. Dar nu ..m-am intors si te.am vazut langa mine. Era adevarat . erai in bratele mele. Te-am privit minute in sir,te adoram. Stiam ca mai aveam putin timp de stat cu el,si imi doream sa memorez imaginea chipului lui cat mai bine in mintea mea. Chiar daca aveam sa plang mai tarziu,nu conta. Eram fericita.ma facuse fericita. Iubesc atat de mult prima tigare de dimineata,din cauza ta,imi aduce aminte de tine... de diminetile cand ne trezeam impreuna si ne sarutam..apoi ne ridicam luam tigarile si stateam in pat,imbratisati ...fumam.
Stiam ca alea erau ultimele minunte in care erai al meu. Dupa ce plecai,stiam ca ai sa uiti de tot. Dar nu conta,profitam la maxim de ele.
M-a strans in brate foarte tare. M-a privit in ochi...usor,dulce...m-a sarutat. A plecat iar in urma lui a ramas pe perna parfumul lui..si lacrimile mele. Il iubesc ,iar acum aveam sa il iubesc mai mult.

Mesaj : - Ti.a ramas parfumul pe perna ;x
- Mi-am marcat teritoriul...

4 comentarii:

  1. da, suna a seara perfecat...dar in acelasi timp cred ca toata acea seara perfecta in care ai fi vrut sa opresti timpul in loc ca sa ramana acolo si sa nu mai plece, te-a cam dat peste cap...a dat din nou curs sentimentelor tale.
    ma gandesc ca ai profitat la maxim de aceea seara, dar ideea e ca daca intre voi nu se mai poate remedia nimic, sa fii tot tu cea care sufera si mai mult din cauza asta.
    e pur si simplu o parere
    pusilici

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat...chiar daca nu stiu istoria voastra, ideea e ca tu esti persoana importanta si tu suferi...tre sa faci ceva pentru tine ca sa treci peste si sa nu mai suferi...sa poti sa iti refaci sufletul care ma gandesc ca in acest moment e bucatele
    sfatul meu ar fi...chiar daca te mai cauta ca sa vina la tine si sa mai aveti parte de o asemenea noapte, parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa spui nu, chiar daca stiu ca e foarte greu...pentru ca doar tie o sa iti fie mai greu, doar tu vei suferi mai mult si iti va fi mai greu sa treci peste>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere