Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

marți, 9 noiembrie 2010

O prietenie fumata pana la ultima tigare!


Mi-ai zis odata ca n-o sa faci nimic fara sprijinul meu. Si uita-te acum la noi. Doua straine,care nici macar numai ne vorbim.E trist. e trist sa stiu ca am ajuns pana aici,si din nou aceeasi toamna nenorocita ne-a separat.
Aveai la status "unde sunt toti prieteni cand ai nevoie de ei?" - oare unde? eu intotdeauna am fost la un telefon distanta...dar nu te-ai deranjat sa dai un telefon sau un afurisit de mesaj.Nu. Mi-a lasat un mesaj pe hi5 cu "imi lipsesti. tu ma urasti.eu te iubesc" . Scumpa mea,nu te urasc. nu as putea sa te urasc niciodata. Defapt o sa te iubesc toata viata mea,si n-o sa uit niciun moment toate prostiile facute impreuna. Dar tu ai ales sa pleci,tu m-ai dat la o parte din drumul tau,m-ai alungat din viata ta...si ai ales sa mergi mai departe fara mine,fara sprijinul meu,fara mana mea alaturi de a ta. Sincer,imi pare rau de asta... Au fost nopti in care plangeam cu orele uitandu-ma la videoclipuri,poze...dar pana la urma am ramas doar cu astea.
Imi pare rau ca ai ales asta,nu stiu ce motive ai avut...dar o sa afli mai tarziu cate ai avut de pierdut. Cand ai avut nevoie de ceva ti-am fost acolo,cand ai plans te-am strans in brate,cand radeai am ras alaturi de tine. Cu tine am facut lucruri care nu o sa le mai fac cu altcineva.Prima tigare,prima betie,prima mahmureala,si multe altele. Toate astea le-am facut alaturi de tine,nu vroiam niciodata sa fie altcineva in locul tau. dar tu ai ales ! sper sa nu regreti niciodata ceea ce ai facut acum,pentru ca draga mea te anunt cu parere de rau ca va fi prea tarziu. Ramai cu ce ai ales! Nu vreau sa fiu rea,dar ti-am suportat toate toanele in tot acest timp fara sa ma cert sau sa ma enervez. Dar acum draga mea . numai pot. am ajuns la finalul acestui drum,tu singura ai distrus totul ...acum cand aveam cea mai multa nevoie de prezenta ta in viata mea,tocmai acum ai ales sa ma lasi balta iar,pentru a nu stiu cata oara. Dar s-a dus totul,la fel ca fumul tras dintr-o tigara...
Am sadit tot sensul vietii mele in tine,eram mandra sa te numesc "prietena mea cea mai buna,cea care imi e ca o sora" .
Mi-am ingropat vise si speranta intr-o prietenie. ce aveam noi era rar.era frumos si unic...dar ai ars totul in urma ta.Flacara s-a stins,nu ai stiut sa o ti aprinsa si ai dat vina pe mine. Mai bine taci si asculta.
Sunt eu cea care te consola,cea de care ascultai mereu,cea pe care o sunai de fiecare data cand plangeai seara. si probabil cea pe care azi putin o urasti. Si as vrea sa iti amintesc ca ti-am fost alaturi chiar si atunci cand "te simteai aiurea"
Dar azi numai vreau nimic inapoi. Bravo. Aplauze!Toate se vor sterge odata cu ploaia.
Te-am vazut mergand la mine in casa,ai locuit cu mine aproape o vara intreaga.Te-am auzit zicand "sunt prietena ei cea mai buna" ,ca apoi sa ma lasi balta in halul asta. Sincer ma asteptam oricand de la asta,dar nu atat de devreme,nu dupa prin cate am trecut impreuna.
Inca ma doare dezamagirea asta.
Oricum nu regret si nu voi regreta niciodata ce am facut,sunt curata,deci nu te am pe constiinta.

2 comentarii:

  1. Am patit-o si eu... si ma doare si-n zi de azi:(

    RăspundețiȘtergere
  2. cu toii patim chestii asemanatoare. prietenii din pacate ii gasesti foarte greu dar se duc atat de usor de zici ca nici nu au fost si raman doar amintirile ca sa puna paie pe foc. dupa parerea mea tu ai cam fost singura care te-ai impicat cel mai mult, care si-a pus sufletul pe tava in aceasta prietenie si toate au fost bune si frumoase pana in momentul in care ai avut tu nevoie de ea...pacat!

    RăspundețiȘtergere