Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

sâmbătă, 7 mai 2011

Ce e in neregula cu tine,fetita ?!




Nici eu nu as stii sa raspund la intrebarea asta...Ei bine fetita asta..a ajuns sa se intrebe asta din cauza unui sofer si a unei ploi.




Ploua deja de jumatate de ora,iar ea statea singura in casa incercand sa invete...dar se pare ca uneori a incerca nu e suficient..mai ales cand mintea iti sta numai la alte lucruri,orice altceva inafara de rezumate si expozitiuni.Deci,a simtit nevoie sa fumeze o tigare in ploaie....asa ca s'a imbracat si a plecat la magazin...doar ca gandurile ei nu erau acolo unde trebuie sa fie.traversa strada..dar nu era atenta...a fost trezita din gandurile ei de un sofer turbat si un claxon nenorocit care nu facea altceva decat sa o scoata mai rau din sarite.




-ce e in neregula cu tine,fetita,vrei sa mori...




-... (a ramas blocata.nu stia raspunsu la niciuna din acele intrebari...Iar soferul a vazut'o.. statea in mijlocul strazii,imbracata in trening si o geaca de ploaie,nefardata si cu lacrimi in ochii..alba la fata.de parca nici macar nu realizase ce putea sa pateasca pana atunci )




- fi mai atenta te rog,data viitoare...




Amandoi au plecat pe drumul lor....Dar ea se mai gaseste si acum stand in ploaie,fumand o tigare...tot cu gandurile departe. Ce e in neregula cu ea? nici ea nu stie...Vroia cumva sa moara? nu...inclin sa cred ca nu vroia.era doar neatenta...




Dar ceva e clar in neregula cu ea..o stie si ea.o stiu si ceilalti!insa de fiecare data cand a incercat sa rezolve aceasta problema...i-a dat cu virgula!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu