Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

vineri, 14 octombrie 2011

Fantezia oricui.



Vorbesc despre el nu pentru ca reprezinta ceva pentru mine,ci pentru ca in alte circumstante ar reprezenta. E frumos,inalt,corp superb si puternic si o minte la fel de puternica.Nu e roman.A venit in Romania de aproape 2 ani,dar e in Bucuresti doar de un an.



El e genul de baiat care a crescut mereu alaturi de familia lui,si pune destinul si familia mereu pe primul plan. Nu s-a intrebat niciodata de ce viata lui e asa cum e,ci a lasat totul in mana lui Dumnezeu, sa-l citez pe el "atunci cand trebuie sa fie.o sa fie.daca acum nu e timpul meu,atunci o sa il astept sa vina" E respectos si considera ca femeia e o printesa neinteleasa care merita totul. Dupa parerea lui femeia nici nu ar trebui sa lucreze,barbatul tre sa ii ofere totul,sa-i indeplineasca orice dorinta. Mi-a repetat de 5 ori ca problemele mele sunt si problemele lui,si 5 ori eu l-am contrazis. Pana la urma eu nu ii sunt decat o straina,de care(cum zice el) s-a indragostit la prima vedere. I-am zis ca eu nu pot,nu pot sa am o relatie cu el,si nici nu cred indragostea la prima vedere. Iar el m-a rugat cu o privire trista sa ii dau o sansa,ca el poate sa imi ofere orice imi doresc,ca el poate sa ma faca fericita,ca relatia noastra ar fi perfecta.



"Nu!" - si la simplitatea acestui raspuns el a ramas uimit.Nu am vrut sa ii dau explicatii,sa stau sa ii enumar n de motive pentru care nu as putea sa fiu cu el. Si nu e pentru ca nu imi place de el,de ce nu e frumos si are de toate...si pe deasupra mai e si negru ! E fantezia oricui....dar nu si a mea !

Un comentariu: