Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

marți, 20 martie 2012

de ce iti pasa proasto?

Ca in fiecare seara se gandeste la acelasi lucru...de ce ii pasa? pentru ce ii pasa? in seara asta era un pic mai speciala...inconjurata de 4 pereti albi si goi,singura si inlacrimata se gandea doar la cei care pana ieri faceau parte din viata ei. Nu era nimic perfect dar era frumos, era frumos sa stie ca e inconjurata de oameni care o iubesc,oameni pentru care si-ar fi dat viata oricand.
Dar oamenii aia nu mai sunt. au plecat putin cate putin cate unu, si e acum singura. Singura in casa asta care pare atat de mare, singura intr-o casa sufocata de amintiri. Singura si ingropata in regrete.
Si de ce ii pasa, pana la urma ? de ce i-a pasat mereu de fiecare persoana care i-a intrat in viata? de ce si pentru ce cand la sfarsit a plecat pentru a nu se mai intoarce....
Se uita la ea in oglinda si isi spune singura "uita copila ! " da cum sa uite? cand fiecare lucru ii aduce constat aminte ca ei au fost si nu mai sunt. si nu e nimeni care sa le tina locul.
Are senzatia uneori ca le-a facut pe toate, ca a trecut ori prin prea multe ori prea putine. Uneori seara, cand pune capul pe perna, simte ca a trait destul, ca e prea infundata in regrete si resentimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu