Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

luni, 2 noiembrie 2009

Cand totul se termina!


Cand totul s-a terminat...si toti stiu asta..si realizezi ca esti ultima care accepta sa vada sfarsitul...incepi sa-ti aduci aminte de tot cea fost mai placut...niciodata cand iti dai seama ca totul s-a terminat nu iti amintesti ce e mai rau...

Nu! De ce sa faci asta? In schimb iti revin in minte toate lucrurile frumoase care s-au intamplat-- primul sarut,prima imbratisare,primul zambet impartasit, "prima" mereu...

Lucrurile rele raman undeva in spate...si iti dai seama ca nu ele te fac sa plangi.Ceea ce te face sa plangi este frumusetea clipelor de care nu vei mai avea parte.Si acum incepi sa te minti,sa zici ca se vor mai repeta...Dar...cine stie ?

Poti sa continui sa te prefaci ca nu iti pasa,dar iti dai seama ca nu minti pe nimeni.Nici macar pe tine nu te poti minti! Si acum ca stii ca totul s-a terminat.Acum ca stii ca totul depinde de trecerea timpului,stai intinsa in pat...lumina albastra intra prin fereastra...cu gandul incerci sa trimiti catre el o raza de emotie...dar... Acum stai,cu lacrimi in ochi,si te gandesti ca "nu o sa"

- n`o sa mai va sarutati

- n`o sa mai te tina in brate

- n`o sa iti mai zica "te iubesc"

- n`o sa...

Cunosti aceste lucruri nu ?Ai avut parte de ele...iti e greu fara ele?E greu sa numeri cate "nu o sa " exista acum...cate unul pentru fiecare loc liber ramas acum in sufletul tau! Simti si tu ca acum poti sterge tot ceea ce a fost rau intre voi...stiti ca totul a trecut,desi rana ramasa in suflet e inca vie !

Ai face ceva ? Ai schimba ceva ? Ai face orice?

stai...citesti...scrii,lacrimi iti curg...tot ce iti vine in minte devine insuportabil.Dar...dupa un timp durerea devine un adevarat omniprezent...devine ceva firesc...esti deja obisnuit numai cand trebuie sa te prefaci fericit...numai cand esti cu ceilalti...si..devine suportabil !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu