Powered By Blogger
De ce am decis sa fac public acest blog? Pentru ca imi fac iluzia ca nu eu sunt prezenta in paginile lui...

duminică, 8 noiembrie 2009

Erai atat de ezitant..de atent..si totusi acelasi:|


Daca m`ar fi intrebat cineva ce am facut in saptamana asta de cand ne`am despartit as fi raspuns: "am trait cu el in gand!" -Da asa a fost...duminica plangeam in singuratatea casei mele,si imi aminteam de tine...vorbeam cu o prietena ceva banala,dar pentru mine in momentul ala era esential caci aveam nevoia sa ma asculte cineva sa ma faca sa ma simt mai bine...dar se gaseste altcineva care sa imi mai trimita niste versuri mult prea adevarate si mult prea bine nimerite...versuri ce imi amplifica proasta dispozitie si imi mai aduceau lacrimi in ochii. Se mai gasea cineva sa ma intrebe "numai esti cu el ?:O " -woow...!! da numai sunt cu el : "cuumm ?:O de ce ?:O " . Pff culmea de ce nimeni nu intelege ca intotdeauna intrebare "de ce " vine exact in momentul nepotrivit....nu aveam nevoie sa povestesc iar si iar de ce numai sunt cu el,cum s-a intamplat,cand.Aveam nevoia sa ma intrebe cineva "cum te simti ?" ....

Luni...ziua pe care o urasc...pentru ca incepusem saptamana de data asta fara vocea ta.Eram obisnuita sa fi prima persoana a carei voce o auzeam in fiecare dimineata...dar in dimineata aceea nu ai mai sunat.

Marti...un inceput de zi si mai prost...caci cu o seara in urma te visasem...iar in visul meu ma iubeai. O zi de tot cacatul...pentru ca traiam cu imaginea ta din visul meu in cap. Dar am vorbit cu tine prin mesaje..ce usurinta.Erai ca un drog...pe care il luam doar atunci cand mi se permitea ...

Miercuri...ti-am auzit vocea mult mai linistita...

iar in fiecare zi cand vorbeam cu tine pe mess sau prin mesaje mi se parea ca numai erai acelasi...numai erai atat de prezent in discutiile noastre ca atunci cand eram impreuna..poate eram un deranj pentru tine.Mai bine taceam !

Vineri- Zambeam...imi aprindeam tigarea si te priveam.Pentru ca erai acolo...pe o banca in parc langa mine ca inainte.Dar numai era la fel.Era atat de ezitant,de atent si totusi erai tot acelasi.As fi dat orice pentru inca o zi in bratele tale,iar acum te aveam si trebuia sa profit.Probabil ca eram prea tupeista sa stau asa in bratele tale...desi numai era nimic intre noi.

Dar tu erai langa mine,si eram fericita in bratele tale incat pierdusem controlul iar lacrimile imi invadau obrazul...numai vroiam altceva,vroiam doar sa se opreasca timpul in loc.Te`ai aplecat si m`ai luat in brate...exact cum imi aminteam.Ma uitam in ochii tai,ma tineam strans de trupul tau...si simteam fiecare miscare pe care o faceai..vocea ta calda. "stii ca azi faceam 4 luni?" el-"a da am fi facut" ... Iar apoi a urmat din nou o pauza in care trase usor aer in piept,si-mi oferi o privire blanda si conspirativa,ca intre fosti iubiti!

Un comentariu: